Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Συνταξιούχος “θύμα” του παράνομου δεσμού του! Τι υποστηρίζει ο… άτακτος τραπεζικός

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνταξιούχος “θύμα” του παράνομου δεσμού του! Τι υποστηρίζει ο… άτακτος τραπεζικός

Θύμα γυναίκας – αράχνης διατείνεται ότι έπεσε ένας συνταξιούχος τραπεζικός, ο οποίος εμφανίζεται να ξόδεψε για τα… μάτια μία αλλοδαπής ποσό που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ, προτού τον ανακαλύψει η γυναίκα του.

Η υπόθεση αναμένεται να αναβιώσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, στο εδώλιο του οποίου έχουν παραπεμφθεί να καθίσουν η αλλοδαπή και ένας άνδρας που φέρεται να τη συνέδραμε. Η κατηγορία που τους έχει αποδοθεί είναι εκεί η της απάτης από κοινού, ωστόσο η βασική κατηγορούμενη σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, παραμένει ασύλληπτη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο όταν ένας έγγαμος συνταξιούχος, τραπεζικός υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών, «επένδυσε» το στεγαστικό δάνειο ύψους 150.000 ευρώ, όχι στις επισκευές του σπιτιού του αλλά στη γυναίκα, την οποία γνώρισε σε ένα σουβλατζίδικο.

Τον έπεισε να μπει εγγυητής σε δάνειο 150.000€

Όπως αναφέρει, η κατηγορούμενη αρχικά του έδωσε να καταλάβει πως είχε οικονομική επιφάνεια, με αποτέλεσμα εκείνος να πεισθεί να μπει εγγυητής σε δάνειο. Στη συνέχεια, φέρεται να τον έπεισε να μισθώσει ένα κατάστημα για να το λειτουργήσει σαν καφετέρια κι έται μέσα σε δυόμιση μήνες, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, είχε χαλάσει από τον κοινό λογαριασμό που είχε με τη σύζυγό του και από λίρες που πώλησε, 80.800 ευρώ, ενώ είχε αναλάβει υποχρεώσεις με έκδοση επιταγών συνολικού ποσού 55.495 ευρώ εκ των οποίων ορισμένες, αξίας 12.785 ευρώ, ανεκλήθησαν.

Τελικά, η σύζυγός του αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε, υποχρεώνοντας το μηνυτή να της αποκαλύψει τις δοσοληψίες που είχε με την αλλοδαπή κι έτσι η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη έχει αρνηθεί την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε καμία απάτη. Αντίθετα, ο συνταξιούχος οικειοθελώς της έδωσε χρήματα γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της. Ο μοναδικός λόγος που στράφηκε εναντίον της δικαστικά, ήταν γιατί η σύζυγός του αντιλήφθηκε την παράνομη σχέση, φέρεται να έχει υποστηρίξει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ