Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σύλληψη 7 δημοσιογράφων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σύλληψη 7 δημοσιογράφων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος 21.09.2018 copy copy.indd

Τη σύλληψη 7 δημοσιογράφων τη εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ζήτησε με μήνυση που υπέβαλλε χθες το βράδυ σε Αστυνομικό Τμήμα για δημοσίευμα, ο υπουργός ‘Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όπως αναφέρει το liberal.gr  στο δημοσίευμά του , αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και του Φιλελεύθερου αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία καταδεικνύει την επιλογή της μηνυτήριας αναφοράς και του αυτοφώρου για ότι γράφεται στον Τύπο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ