Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Την πόρτα της ανακρίτριας Αγρινίου θα περάσουν ύποπτοι για την δολοφονία Λαγούδη  

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Την πόρτα της ανακρίτριας Αγρινίου θα περάσουν ύποπτοι για την δολοφονία Λαγούδη   

Τις επόμενες μέρες σειρά υπόπτων για τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη θα περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας Αγρινίου. Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης 44χρονης από την Κατοχή, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Ζώης, η υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο φαίνεται ότι οδεύει στην τελική ευθεία.

Ο νεαρός δικηγόρος επισημαίνει ότι η άσκηση ποινικών διώξεων θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου της αδικοχαμένης μητέρας.

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, ο εισαγγελέας διεξήγαγε αυτοπροσώπως την προκαταρκτική εξέταση και μελέτησε σε βάθος όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί και τα επιστημονικά πορίσματα. «Αποτέλεσμα ήταν να ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, για απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, για σύσταση συμμορίας και για ηθική αυτουργία στις άνω πράξεις».

H Ειρήνη Λαγούδη εξαφανίστηκε στις 6 Ιανουαρίου και δύο εικοσιτετράωρα αργότερα βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Ford Ka, στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο. Το σώμα της ήταν σχεδόν ξαπλωμένο στα πίσω καθίσματα, ενώ το πρόσωπο και τα χέρια της είχαν υποστεί εγκαύματα. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 4 Ιανουαρίου, είχε πάει στην Αθήνα μαζί με τον 50χρονο γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ