Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Εμ. Σοροπίδης: Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εμ. Σοροπίδης: Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη!

Επιμένει στην εκδοχή του πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο κατηγορούμενος, Εμ. Σοροπίδης, ο οποίος μίλησε στο newsbreak.gr μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται.

«Δεν τη σκότωσα. Έχω δώσει στοιχεία στον κ. Ανακριτή με πολυσέλιδο υπόμνημα, Ώστε να βρεθεί ποιος έδωσε εντολή ποιος κρύβεται από την δολοφονία αυτή που χρεώθηκε σε εμένα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι», μας είπε.

Ο ίδιος ανέφερε πως η άτυχη κοπέλα περπατούσε και πως άλλοι την σκότωσαν και πως την απειλούσαν.

«Υπήρχαν στο κοιμητήριο δύο άνθρωποι. Τους έχουν δει μάρτυρες που πρέπει να μιλήσουν… Περπατούσε ήταν ζωντανή. Ας αξιοποιήσουν το DNA που βρέθηκε στα νύχια και το μπουφάν της. Με θέλουν νεκρό για να μην μιλήσω. Είδατε τι συνέβη στον Αλβανό κρατούμενο που ήξερε και δολοφονήθηκε άγρια στον Κορυδαλλό. Είχε μίλησε με τον πατέρα της ΖΕΜΠΕΡΗ. Έχουν δύναμη μεγάλη», συνέχισε ο Σοροπίδης, οποίος είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς μερικές μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο newsbreak.gr, είπε:

«Στο δευτεροβάθμιο ΜΟΕ Αθηνών θα αποδειχθεί οπωσδήποτε η αλήθεια για την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας της Εφοριακού ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ. Ότι ο εντολέας μου ΕΜΜ. ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ δεν είχε πρόθεση η σχέδιο αλλά και δυνατότητα διάπραξης ανθρωποκτονίας στο β’ Κοιμητήριο Αθηνών», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η εντολή του περιοριζόταν στην αρπαγή της τσάντας με το περιεχόμενο της που ενδιέφερε τους ηθικούς αυτουργούς της προσχεδιασμένης δολοφονίας. Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου. Από την πρώτη στιγμή φωνάζει ότι δεν είναι εκείνος που αφαίρεσε την ζωή της».

Ξεκαθάρισε ακόμη πως ο πελάτης του δεν είχε κίνητρο «να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές βαρύ έγκλημα σε δημόσιο χώρο για να αφαιρέσει μερικά στικάκια και έναν σκληρό δίσκο που μετέφερε η άτυχη ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ μαζί της διότι είχε δεχθεί παρεμβάσεις στην εργασία της απειλές και δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας. Διότι δεν ενέδιδε και δεν δέχτηκε χρηματισμό.

Είναι αυτονόητο ότι πίσω από την δολοφονία της κρύβεται μεγάλος ισχυρός οικονομικός παράγοντας που θίγεται από τους ελέγχους και τα υψηλά πρόστιμα που επέβαλε η Ζέμπερη που ήταν ηθικά ακέραιη και αμείλικτη όπως όφειλε».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ