Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, στην πρώτη γραμμή της ΕΛΑΣ στη Μόρια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, στην πρώτη γραμμή της ΕΛΑΣ στη Μόρια

Πριν από 3 χρόνια είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης και πέρασε 17 μήνες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.  Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μοντέλο τότε, αθωώθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σήμερα, η 22χρονη είναι μία μάχιμη αστυνομικός- συνοριοφύλακας στη Μόρια μετά τις εξετάσεις που έδωσε για να μπει στην ΕΛΑΣ και τελικά τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Η Ειρήνη βρέθηκε –σύμφωνα με το protothema.gr– μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην πρώτη γραμμή μαζί με τους συναδέλφους της έχοντας αναλάβει να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμενο ΚΥΤ. Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας, ούτε πολίτες αλλά ούτε μετανάστες υπό το φόβο των επεισοδίων.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, που την εκπροσώπησε στην περιπέτειά της με τις δικαστικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ σημείωσε: «Εκφράζω τη χαρά μου και τη συγκίνησή μου για την επαγγελματική αποκατάσταση της Ειρήνης. Η Ειρήνη μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς της και την πανηγυρική αθώωσή της πλέον αρχίζει μια καινούργια ζωή. Πέρασε στην ελληνική αστυνομία, στους συνοριοφύλακες, και πλέον επιχειρεί στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για μια εξαιρετική οικογένεια χαμηλών τόνων, αστυνομικός ο πατέρας της, νοσηλεύτρια η μητέρα της, και εγώ έβαλα ένα πετραδάκι στην επιχείρηση της αθώωσής της. Είναι ήσυχη, χαρούμενη, γαλήνια στο καινούργιο ξεκίνημα της νέας της ζωής. Και οι γονείς της είναι ιδιαίτερα ευτυχείς. Πέρυσι τέτοιον καιρό υπήρχε χαρά και συγκίνηση, τώρα υπάρχει ικανοποίηση και γαλήνη».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ