Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Λυκουρέζος στο dikastiko.gr μετά την αθωωσή του: «Συνεχίζω την μαχόμενη δικηγορία»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λυκουρέζος στο dikastiko.gr μετά την αθωωσή του: «Συνεχίζω την μαχόμενη δικηγορία»

Για πλήρη ηθική και επαγγελματική του δικαίωση μιλάει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξαδρος Λυκουρέζος, λίγες ώρες μετά την οριστική αθώωσή του για την υπόθεση της καταπάτησης δημόσιας έκτασης στην Αιξωνή Γλυφάδας.

Ως γνωστόν το δικαστήριο μετά από διαδικασία 2 χρόνων αθώωσε τον γνωστό ποινικολόγο καθώς και ακόμα 12 κατηγορουμένους:

«Η αθωωτική απόφαση αποτελεί πλήρη ηθική και επαγγελματική μου δικαίωση καθώς το δικαστήριο υιοθέτησε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς που είχα προβάλει από την αρχή, όταν ασκήθηκε η ποινική δίωξη. Συνεχίζω τη μαχόμενη δικηγορία».

Καπερνάρος: Επιτυχία της Δικαιοσύνης 

Από τους 15 συνολικά κατηγορούμενους που κάθισαν στον εδώλιο, αθωώθηκαν οι 13. Ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος δύο κατηγορουμένων που σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 10 ετών ο ένας και 16,5 ο άλλος, μιλάει για απόδοση πραγματικής Δικαιοσύνης.

«Μια μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία απέδειξε πως υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη από το εμπειρότερο δικαστήριο του δευτέρου βαθμού και με εγκυρότατους δικαστές, οι οποίοι διεξήγαγαν μια πραγματικά δίκαιη δίκη, όπου αναδείχθηκαν όλα εκείνα τα στοιχεία απόδειξης στα οποία εδραίωσε το δικαστήριο την πεποίθησή του για την αθωότητά τους».

Διαβάστε εδώ τι μετέδωσε το dikastiko.gr για την απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ