Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΕΛ.ΑΣ: Προ των πυλών οι κρίσεις – Ποιος είναι ο επικρατέστερος για την ΓΑΔΑ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΕΛ.ΑΣ: Προ των πυλών οι κρίσεις – Ποιος είναι ο επικρατέστερος για την ΓΑΔΑ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα να ανέφεραν πως επρόκειτο σήμερα να ολοκληρωθούν οι κρίσεις της ΕΛΑΣ ωστόσο αυτό θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο έως απίθανο σύμφωνα με πήγες του υπουργείου προστασίας του Πολίτη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πληροφορίες ήδη υπάρχει ένας βασικός σχεδιασμός για τους ταξίαρχους και τους αστυνομικούς διευθυντές που θα προαχθούν ενώ βέβαια θεωρείται η μετακίνηση άλλων από τη ΓΑΔΑ στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Οι κρίσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν το αργότερο την Τετάρτη το βράδυ. Πάντως τη θέση του αρχηγού κατέχει ήδη ο πρώην υπαρχηγός Μιχάλης Καραμαλάκης, μετά την… καρατόμηση του Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ως «κομματικό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ».

Όλοι θα κριθούν αξιοκρατικά βάσει του έργου που έχουν παράξει

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρούσα φάση δεν θα γίνουν τεράστιες αλλαγές αλλά όλοι θα «κριθούν αξιοκρατικά βάσει του έργου που έχουν παράξει στην εκάστοτε υπηρεσία που υπηρετούν». Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός πυρήνας των επιχειρημάτων της κυβέρνησης δια στόματος του «Μιχάλη» ο οποίος έκανε λόγο για «πάταξη του κομματικού κράτους».

Σύμφωνα με το newsbreak.gr αυτός που ακούγεται έντονα για… μετακίνηση στο αρχηγείο είναι ο νυν Γαδάρχης, κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, με τη θέση του πιθανότατα να λαμβάνει ο Αναπληρωτής του, κ. Ψωμάς που έχει περάσει και από την διεύθυνση ασφαλείας Αττικής και την ΕΚΑΜ. Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τις υπηρεσίες ασφαλείας και με το εάν θα γίνουν μετακινήσεις (κατά πάσα πιθανότατα λίγες).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ