Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Διεκόπη πριν από λίγο για την Πέμπτη 9 Ιουλίου από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, με κατηγορούμενους δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία.

Η δίκη εκφωνήθηκε και διεκόπη για να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ παρούσα στο δικαστήριο ήταν για την υποστήριξη της κατηγορίας η χήρα του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, η οποία θα υποβάλει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Νωρίτερα όπως μετέδιδε το dikastiko.gr τους δολοφόνους του άνδρα αντίκρισε μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, οποτε ξεκίνησε η δίκη για την εκτέλεση του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε η χήρα του Γιάννη Μακρή και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της βρισκόταν σε επίδειξη μόδας ενώ μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 32χρονο Βούλγαρο, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο εδώλιο μαζί του κάθεται και ο αδερφός του ο οποίος συνελήφθη στην γειτονική χώρα μετά την έκδοση εντάλματος που είχε εκδώσει ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας.

Η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το σπίτι του θύματος και η ανάλυση της αλλά και οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη, ενώ ο άνδρας που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον 32χρονο κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ