Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έφεση Μαγκουάιρ κατά της απόφασης του δικαστηρίου Σύρου- Αιχμή η καθυστέρηση στη χορήγηση στοιχείων της υπόθεσης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έφεση Μαγκουάιρ κατά της απόφασης του δικαστηρίου Σύρου- Αιχμή η καθυστέρηση στη χορήγηση στοιχείων της υπόθεσης

Στην κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης του δικαστηρίου Σύρου, με την οποία επιβλήθηκε ποινή 21 μηνών στον αρχηγό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ θα προχωρήσει το νομικό επιτελείο της ομάδας.

Βασικό επιχείρημα είναι η καθυστερημένη ενημέρωση για τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης, κάτι που είχε επισημάνει και ο δικηγόρος Αλέξης Αναγνωστάκης στη διάρκεια της χθεσινής δίκης ζητώντας αναβολή, που δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, που δημοσιοποίησε το newsit.gr «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ παραδέχτηκε ότι δεν είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες για παράβαση και συνεχίζει να ισχυρίζεται έντονα την αθωότητά του».

Όπως επισημαίνεται «πρέπει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες και παρείχε τα αποδεικτικά στοιχεία αργά την προηγούμενη ημέρα της δίκης, δίνοντας στην νομική ομάδα ελάχιστο χρόνο για να τα αφομοιώσει και να προετοιμαστεί. Στη συνέχεια απορρίφθηκε ένα αίτημα αναβολής της υπόθεσης».

Για το λόγο αυτό αναφέρει η ανακοίνωση «σε αυτή τη βάση, μαζί με τα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που αντικρούουν τις κατηγορίες, η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα κάνει έφεση». Σε μήνυμά του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται από κανέναν…».

Να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου Σύρου, ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ απέκλεισε τον Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες στο Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου, ενώ αρχικώς είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ