Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κεχαγιόγλου για επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη θα αποφασίσει εάν και πότε θα απολογηθεί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κεχαγιόγλου για επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη θα αποφασίσει εάν και πότε θα απολογηθεί Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου

Δημοσιεύματα που ήθελαν την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι να κάνει δηλώσεις μέσα από τη φυλακή, διέψευσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Θήβας, με δήλωσή του ζήτησε από τα ΜΜΕ να σταματήσουν να ενοχλούν την οικογένεια της κατηγορούμενης, η οποία φέρεται να έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάϊο.

«Με αφορμή συνεχιζόμενες οχλήσεις προς τους γονείς και τα αδέλφια της εντολέως μου από μέρους μέσων ενημέρωσης και κατόπιν σχετικών παραπόνων που εξέφρασαν, παρακαλώ να γίνει σεβαστή η επιθυμία τους και να σταματήσουν οι απόπειρες επικοινωνίας και συνομιλίας μαζί τους που επιβαρύνουν την ψυχολογική τους κατάσταση και παραβιάζουν την οικογενειακή τους ειρήν» τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πρόσθεσε ακόμα πως με την ευκαιρία αυτή και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για δήθεν «εκφράσεις και δηλώσεις της εντολέως μου και του πατέρα της, καθώς και δήθεν “εντολές” δικές μου, επιθυμώ να επισημάνω ότι η συμβουλή μου προς την ίδια και τους οικείους της υπήρξε και είναι να αποφύγουν κάθε δήλωση ή σχόλιο σχετικά με την εκκρεμή υπόθεση από τη στιγμή που η κατηγορούμενη κατόπιν δικής της επιθυμίας και επιλογής ετήρησε το δικαίωμα σιωπής που της παρέχει ο νόμος και δεν απολογήθηκε όταν εκλήθη από τον κ Ανακριτή. Θα ήταν, κατά την άποψη μου, άκομψο και απρεπές να εξέφραζε οιοσδήποτε δικονομικά εμπλεκόμενος στη σχετική δικογραφία απόψεις και κρίσεις πριν αυτές αποτυπωθούν αρμοδίως ενώπιον της ανακρίσεως όταν και εφόσον το αποφασίσει η ίδια η εντολέας μου και κληθεί φυσικά αρμοδίως».

Όπως τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για την άγρια επίθεση με βιτριόλι «το εάν και πότε θα απολογηθεί επί της ουσίας των κατηγοριών κάθε κατηγορούμενος, το αποφασίζει ο ίδιος αποκλειστικά και όχι ο συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος παρέχει μόνο τις νομικές του συμβουλές πάντοτε προς την κατεύθυνση της ανευρέσεως της αλήθειας και της ορθής απονομής της δικαιοσύνης. Τέλος, και για πολλοστή φορά, εκφράζω την οδύνη και τη συμπάθεια μου προς το τραγικο θύμα αυτής της επίθεσης, ανεξαρτήτως της εμπλοκής ή μη της εντολέως μου».

«Μίλησαν» το κινητό και το laptop της 35χρονης Την ίδια ώρα ωστόσο το κινητό της τηλέφωνο και το laptop της σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν πληροφορίες στους αξιωματικούς που συνεχίζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News τα στοιχεία που κατάφεραν να ανασύρουν από τις ηλεκτρικές συσκευές οι ερευνητές των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η φερόμενη ως δράστις ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ