Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα Ε. Τοπαλούδη: «Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μητέρα Ε. Τοπαλούδη: «Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου»

Για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, την εισαγγελέας της έδρας, Αριστοτελία Δόγκα και τη στάση της οικογένειας των δραστών, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Τοπαλούδη.

«Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου»

“Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε η κα Τοπαλούδη. Η ίδια ζήτησε τα ισόβια “να είναι πραγματικά ισόβια”. “Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή” είπε χαρακτηριστικά.

“Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου” τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: “Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα”.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ