Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πρόεδροι Εφετών: Ανακατανομή θέσεων- Που αυξάνονται, που αλλάζουν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρόεδροι Εφετών: Ανακατανομή θέσεων- Που αυξάνονται, που αλλάζουν

Ανακατανέμονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών και Εφετών όλης της χώρας.

-Στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικώς τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

-Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 29, ενώ μειώνονται οι οργανικές θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών ανέρχεται στους 49.

-Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών ανέρχεται στους 22.

-Στο Εφετείο Πατρών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

-Στο Εφετείο Λάρισας αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ