Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προήχθη σε αντεισαγγελέα του Α.Π. η Μαριάννα Ψαρουδάκη – Όλες οι προαγωγές-μεταθέσεις από το ΑΔΣ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προήχθη  σε αντεισαγγελέα του Α.Π. η Μαριάννα Ψαρουδάκη – Όλες οι προαγωγές-μεταθέσεις  από το ΑΔΣ

Σχεδόν τρία χρόνια αφότου ανέλαβε επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας η κ. Μαριάννα Ψαρουδάκη προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά από απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου. Εφόσον παρέλθει άκαρπο το διάστημα που εκ του νόμου προβλέπεται για τυχόν ενστάσεις, η κ.Ψαρουδάκη θα αποχωρήσει από την Οικονομική Εισαγγελία και το ΑΔΣ θα ορίσει τον διάδοχό της. Εκτός από την κ.Ψαρουδάκη το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου κατά τη συνεδρίασή του στις 6-2-2020 αποφάσισε και τις εξής προαγωγές-μεταθέσεις:

Προαγωγές Εισαγγελικών Λειτουργών -Προάγεται, στο βαθμό του εισαγγελέα εφετών, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Πατρών, Γεώργιος Μπισμπίκης του Νικολάου. -Προάγεται, στο βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου, Ιωάννης Πενταγιώτης του Γεωργίου. -Προάγονται, στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών, οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: 1) Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Νούλης του Στεργίου, 2) Αθηνών, Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης του Στυλιανού.

Α. Μετατίθεται η Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου, Βασιλική Αργύρη του Ευαγγέλου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Β. Τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Εισαγγελέας Εφετών, Γεώργιος Μπισμπίκης του Νικολάου, στην Εισαγγελία Εφετών Βορείου Αιγαίου. – Τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, ο νεοπροαχθείς Αντεισαγγελέας Εφετών, Ιωάννης Πενταγιώτης του Γεωργίου. Α. Μετατίθενται οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: 1) Ιωαννίνων, Δημήτριος Σμυρνής του Αθανασίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνου, 2) Χίου, Σπυριδούλα Σταυράτη του Αναστασίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, 3) Πειραιά, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης του Κυριάκου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Β. Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εισαγγελείς Πρωτοδικών: 1) Γεώργιος Νούλης του Στεργίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, 2) Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης του Στυλιανού, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Tags:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ