Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στα «δίχτυα» γνωστής εργατολόγου οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα «δίχτυα» γνωστής εργατολόγου οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ

Με μια πρωτοφανή και αντιεπαγγελματική στάση ήρθαν αντιμέτωποι, όπως καταγγέλλουν, δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ράδιο-Τηλεόρασης στην προσπάθεια τους να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για το θέμα των συμψηφισμών οφειλών και δεδουλευμένων της ΕΡΤ. Απευθύνθηκαν σε γνωστή εργατολόγο η οποία ανέλαβε την υπόθεση και αφού έλαβε τα χρήματα……έκτοτε μόνο το Μαντείο των Δελφών είναι δυνατόν να απαντήσει για την πορεία των ασφαλιστικών, αλλά δυστυχώς κι αυτό δεν λειτουργεί!

Η εν λόγω κυρία η οποία έχει αναλάβει και στο παρελθόν υποθέσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ είναι άφαντη και η όποια επικοινωνία μαζί της όταν είναι εφικτή γίνεται μόνο μέσω sms ακατανόητων και αντιφατικών για να συντηρείται η δημιουργική ασάφεια….η οποία μάλλον την εξυπηρετεί.

Είθισται μάλιστα τις περισσότερες φορές οι ανταλλαγές των sms και οι ελάχιστες τηλεφωνικές συνομιλίες να γίνονται μεταμεσονύχτιες ώρες και μάλλον σε «εύθυμη» κατάσταση.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες 5 μήνες μετά την ανάληψη της υπόθεσης, να σημειώσουμε ότι έχει και επείγοντα χαρακτήρα, δεν έχει δώσει καμία ξεκάθαρη απάντηση για το εάν τα ασφαλιστικά έχουν κατατεθεί και αν έχουν εκδικαστεί.

Η ομάδα των δημοσιογράφων επί μήνες επιδεικνύει αξιοσημείωτη ανοχή και υπομονή στον παραλογισμό, την ασυνειδησία, και τον πρωτοφανή εμπαιγμό τους, όμως πλέον και με δεδομένο ότι η προθεσμία και η σκοπιμότητα των ασφαλιστικών έχει χαθεί, συνειδητοποιούν ότι έπεσαν θύματα μιας ανήκουστης απάτης χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν αν οι λόγοι είναι….ψυχιατρικοί ή εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ