Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Βερβεσός: Επιστολή στην κυβέρνηση για οικονομική στήριξη και των δικηγόρων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βερβεσός: Επιστολή στην κυβέρνηση για οικονομική στήριξη και των δικηγόρων

Οικονομική στήριξη και των δικηγόρων ζητείται από την κυβέρνηση με επιστολή του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, Δημ. Βερβεσού.

Η επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς αφορά τη συμπερίληψη των δικηγόρων και δικηγορικών εταιρειών στους πληττόμενους κλάδους και την προστασία και οικονομική στήριξή τους

Ο κ. Βερβεσός μετά την προχθεσινή ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 864/15.3.2020) για την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων και μετά τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup, με την οποία ενεκρίθησαν μέτρα οικονομικής στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων, εργαζομένων, ελευθέρων επαγγελματιών και πολιτών, αλλά και ενόψει της επικείμενης ανάληψης νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, «απέστειλε σήμερα στους Υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επιστολή. Με αυτήν, ζητεί να συμπεριληφθούν και οι δικηγόροι και οι δικηγορικές εταιρίες στους πληττόμενους κλάδους και να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας και στήριξής τους, λαμβανομένου υπόψη ότι από τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί ουσιαστικά αναστέλλεται η άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος δικαστικά και εξώδικα και ανακύπτει αντικειμενική αδυναμία προσπόρισης εισοδήματος».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ