Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή – Τι λέει ο συνήγορός τους Απ. Λύτρας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή – Τι λέει ο συνήγορός τους Απ. Λύτρας

Την πρόθεση τους για την αναίρεση της απόφασης στον Άρειο Πάγο εκδήλωσαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, από την Σιάτιστα Κοζάνης, οι οποίοι πρωτόδικα και σε δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκαν σε ισόβια ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα kozanilife.gr, η μητέρα του Κωστή, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκεια της στην δικαστική έδρα, λέγοντας: «Σας λυπάμαι, πως θα κοιμηθείτε το βράδυ που στείλατε δύο αθώους στη φυλακή και οι δολοφόνοι του παιδιού μου βρίσκονται ακόμα εκεί έξω. Δεν σκότωσα το παιδί μου».

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Παρόλο που από τα στοιχεία που καταθέσαμε στο δικαστήριο προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο δεύτερος των κατηγορουμένων, ο πατριός, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην Σιάτιστα, παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους καταδίκασε και τους δυο σε ισόβια ποινή κάθειρξης. Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και θα ασκήσουμε αναίρεση κατά της απόφασης με προσφυγή στον Άρειο Πάγο».

Πηγή: kozanilife.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ