Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Δεν παραλαμβάνουν έγγραφα του Ι. Αγγελή στον Άρειο Πάγο και τα έστειλε με δικαστικό επιμελητή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο! Δεν παραλαμβάνουν έγγραφα του Ι. Αγγελή στον Άρειο Πάγο και τα έστειλε με δικαστικό επιμελητή

Με δικαστικό επιμελητή (!!!) αναγκάζεται να υποβάλλει έγγραφα αιτήματα προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γιάννης Αγγελής, ο οποίος είναι καταγγέλλων αλλά και καταγγελλόμενος στην διπλή έρευνα που διενεργείται για τους χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς στην υπόθεση Novartis.

O ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός, οι αναφορές του οποίου προκάλεσαν σάλο , έχει υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης κατά της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου αλλά και του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημ. Δασούλα, ο οποίος διενεργεί το ένα σκέλος της έρευνας,  όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Έτσι χθες η δικηγόρος του πήγε έγγραφο αίτημα στην γραμματεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το οποίο ζητούσε να του γνωστοποιηθεί η μέρα εκδίκασης της αίτησης εξαίρεσης που έχει υποβάλλει. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπάλληλοι αφού γνωστοποίησαν το ζήτημα στην Εισαγγελέα του Δικαστηρίου απάντησαν αρνητικά, στο να γίνει δηλαδή  παραλαβή του εγγράφου.

Η δικηγόρος αποχώρησε και έστειλε τελικά το έγγραφο με δικαστικό επιμελητή!

Και την περασμένη εβδομάδα

Υπενθυμίζεται πως και την περασμένη εβδομάδα δεν είχαν παραληφθεί άλλα δυο έγγραφα του κ. Αγγελή:

  • Το πρώτο την περασμένη Τετάρτη, που αφορούσε την ανάκληση της διάταξής του με την οποία είχαν μπει στο αρχείο οι μηνύσεις των πολιτικών προσώπων.

Τότε ο κ. Αγγελής πήγε (μετά την άρνηση) και  άφησε την αίτηση στο γραφείο Διοικητικού της Εισαγγελίας και φέρεται να τους είπε «εγώ την αφήνω εδώ και κάντε ότι θέλετε».

  • Το δεύτερο την περασμένη Πέμπτη, όταν αρνήθηκαν να παραλάβουν την αίτησή του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με την οποία της ζητούσε να αποφασίσει εκείνη αν θα ανακαλέσει την  διάταξης αρχειοθέτησης των μηνύσεων πολιτικών προσώπων (αν κρίνει πως δεν είχε  δικαίωμα να το ανακαλέσει ο ίδιος όπως πιστεύει ότι είχε δικαίωμα ο κ. Αγγελής). Μετά την άρνηση της γραμματείας να την παραλάβει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετέβη στην Εισαγγελία Εφετών και την υπέβαλλε και από εκεί διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Δυο αναφορές στο Υπουργείο

Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Αγγελής έχει υποβάλλει επίσης δυο αναφορές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης , με εξαιρετικά κρίσιμο περιεχόμενο όπως θεωρούν δικαστικές πηγές, το οποίο  όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ