Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Άνθρωποι του μόχθου» οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη λένε οι μάρτυρες υπεράσπισης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Άνθρωποι του μόχθου» οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη λένε οι μάρτυρες υπεράσπισης

Ως… «ανθρώπους τού μόχθου» περιέγραψαν οι μάρτυρες υπεράσπισης τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προκαλώντας τη δυσφορία της προέδρου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου η οποία ανέφερε ότι οι εγκωμιαστικές μαρτυρίες δεν έχουν σχέση με την ουσία της υπόθεσης.

Οι μάρτυρες των κατηγορουμένων, που ανήκουν στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον τους, μίλησαν για «δοτικούς και εργατικούς ανθρώπους», τονίζοντας ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης του 34χρονου ιδιοκτήτη μάντρας, κατέθεσαν ότι έμαθαν πως εκβιαζόταν και γι’ αυτό τον λόγο μπλέχτηκε στην απαγωγή. Για τον 45χρονο επιχειρηματία από το Ρέθυμνο, μίλησε η σύζυγός του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν τον γνωρίσεις, δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις» προσθέτοντας ότι όλοι όσοι τον συναναστρέφονται τον εκτιμούν.

Για τον 23χρονο «βενιαμίν» απαγωγέα, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ίδιος ήταν ένας άνθρωπος του μεροκάματου, ενώ είχε αρραβωνιαστεί με μια κοπέλα που η οικογένεια της διατηρούσε ξενοδοχείο. Τέλος, η σύζυγος του 62χρονου μεσίτη τον χαρακτήρισε ως «πολύ καλό άνθρωπο, ο οποίος πολεμούσε για να επιβιώσει».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ