Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Επ΄ αόριστον αναβλήθηκε η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, με κατηγορούμενους τη μητέρα και τον πατριό του άτυχου παλικαριού, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Το σατανικό ζευγάρι μεταφέρθηκε χθες το πρωί με κλούβα της Αστυνομίας στο δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, ωστόσο η δίκη δεν ξεκίνησε καθώς απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισής τους. Ύστερα από αυτό, θα προσδιοριστεί νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης και θα σταλούν κλήσεις στους μάρτυρες.

Το πτώμα του είχε βρεθεί τυχαία

Η δολοφονία του 23χρονου Κωστή είχε «παγώσει» την κοινή γνώμη πριν από οκτώ χρόνια. Ο αδικοχαμένος νεαρός είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και το πτώμα του είχε βρεθεί τυχαία από έναν κυνηγό οκτώ μήνες αργότερα, μισοφαγωμένο από τα αγρίμια, στο κτήμα του πατριού του, Χρήστου Ντιού, στο σημείο Πασά Γεφύρι στα σύνορα των νομών Κοζάνης- Γρεβενών.

Τον πρώτο καιρό, η μητέρα του 23χρονου, Δέσποινα Κουτσέγκου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παριστάνοντας την δυστυχισμένη, που τάχα ανησυχούσε για την τύχη του παιδιού της. Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι δολοφόνησε τον νεαρό για κάποια δάνεια που είχε πάρει στο όνομά του! Το Νοέμβριο του 2016, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς είχε καταδικάσει σε ισόβια τόσο τη σύγχρονη «Μήδεια» όσο και τον πατριό του 23χρονου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ