Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απόφαση υπέρ των εργαζομένων της εταιρίας «Καρυπίδης» που απορροφήθηκε από την Market Ιn

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απόφαση υπέρ των εργαζομένων της εταιρίας «Καρυπίδης» που απορροφήθηκε από την Market Ιn

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατέληξε πως από το 2016 έχει επέλθει καθολική μεταβίβαση της επιχείρησης της “Καρυπίδης” στην “Market Ιn”.

Στη δικαίωση για τους εργαζόμενους της πρώην αλυσίδας καταστημάτων «Καρυπίδης» προχώρησε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με μία απόφαση που πρόκειται να έχει επιπτώσεις και στα καταστήματα Market Ιn.

Σύμφωνα με το news247.gr, με την απόφαση 2833/2019, που καθαρογράφηκε πριν από λίγες ημέρες, κρίνεται ότι έχει επέλθει καθολική μεταβίβαση της επιχείρησης της “Καρυπίδης” στην “Market Ιn” ήδη από τον Νοέμβριο του 2016. Κατά τη δικαστική κρίση, πλέον η επιχείρηση «Market Ιn» υποχρεώνεται να αποδέχεται τις υπηρεσίες των εργαζόμενων και φυσικά να τους πληρώνει γι’ αυτές κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με συνέπεια οι οικογένειες των εργαζόμενων να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις θα λάβει χώρα τριμερής συνάντηση στις 17 Απριλίου στην οποία θα πάρουν μέρος στελέχη του υπουργείου εργασίας, αντιπροσωπεία των εργαζόμενων και αντιπροσωπεία της εργοδοσίας που οφείλει πλέον να συμμορφωθεί με την απόφαση. Είναι, ωστόσο, άγνωστο αν η εργοδοσία επιλέξει να παρευρεθεί στη συνάντηση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ