Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η Βίκυ Σταμάτη “πάει” στα δικαστήρια τον Παύλο Πολάκη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Βίκυ Σταμάτη “πάει” στα δικαστήρια τον Παύλο Πολάκη!

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα μεγάλα γυαλιά η Βίκυ Σταμάτη μπήκε στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να είναι παρούσα στην εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατατέθηκε από τη σύζυγο του Ακης Τσοχατζόπουλου ως αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η κα Σταμάτη ζητεί αποζημίωση 1.000.000 € για τους χαρακτηρισμούς

Η πλευρά της Βίκυς Σταμάτη εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νίκο Αγαπηνό, ενώ τον Παύλο Πολάκη εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης.  Καμία από τις δύο πλευρές δεν έφερε μάρτυρες στο δικαστήριο και η διαδικασία εξαντλήθηκε στις ενστάσεις των δικηγόρων.

«Υπάρχει σκοπός εξύβρισης της Σταμάτη!»

«Προβάλλουμε ένσταση απαράδεκτου λόγω μη προηγούμενης επίδοσης εξώδικης πρόσκλησης, ένσταση αοριστίας του δικογράφου και ένσταση αποκλειστικής υπαιτιότητας της ενάγουσας που προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του ενάγοντος» ανέφερε ο δικηγόρος του Παύλου Πολάκη προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιδίκου. «Με τις φράσεις νυμφίδιο και τσουλί προκύπτει καθαρά ο σκοπός εξύβρισης της ενάγουσας» απάντησε ο κ. Αγαπηνός.

Υπενθυμίζεται, ότι το ύψος της αποζημίωσης είχε ανακοινώσει ο κ. Πολάκης εξαπολύοντας νέα επίθεση σε βάρος της Βίκυς Σταμάτη κάνοντας λόγο για «λαμόγια» και για «απύθμενο θράσος». Στην συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε ότι δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς αλλά αντίθετα θέτει τρια ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ