Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Γαμπρός πήγε στα δικαστήρια την πρώην πεθερά του και δικαιώθηκε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γαμπρός πήγε στα δικαστήρια την πρώην πεθερά του και δικαιώθηκε!

Ο γάμος σχόλασε αλλά η πεθερά πρέπει να πληρώσει το… γαμπρό! Μόλις ενάμιση χρόνο κράτησε ο γάμος και ο «λογαριασμός» ήρθε στην πεθερά, δια της δικαστικής οδού.

Ποσό ύψους 21.305 ευρώ το οποίο μαζί με τους τόκους φτάνει τελικά τα 30.000 ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει σε 40χρονο από τη Ρόδο η πρώην πεθερά του για τα χρήματα που εκείνος δαπάνησε, συμβάλλοντας στην ανέγερση του σπιτιού που έμεινε με την κόρη της.

Το δικαστήριο υποχρέωσε την πρώην πεθερά να του επιστρέψει τα χρήματα έντοκα

Ο 40χρονος ο οποίος είχε …προνοήσει να συντάξει ιδιωτικό συμφωνητικό με την πεθερά του, όσο ήταν ακόμη αρραβωνιασμένος με την κόρη της, προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου ζητώντας πίσω τα χρήματα που ξόδεψε για το σπίτι.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι του 2001, αυτός θα κάλυπτε μέρος των δαπανών της ανέγερσης της οικίας που θα στέγαζε τον έρωτά του με την κόρη της, αλλά η πεθερά θα έπρεπε να της μεταβιβάσει.

Δεν ξέχασε και διεκδίκησε!

Ο γάμος έγινε το 2003 αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει αφού γαμπρός και νύφη αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο 40χρονος όμως φαίνεται πως δεν ξέχασε ότι ουδέποτε το σπίτι μεταβιβάστηκε στην πρώην σύζυγό του και τότε αποφάσισε να ζητήσει από τη μητέρα της να του επιστρέψει τα λεφτά του.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ο 40χρονος απέστειλε εξώδικο στην πρώην πεθερά του ζητώντας να του επιστρέψει εξολοκλήρου το ποσό που είχε καταβάλει για το σπίτι αλλά εκείνη δεν του έδωσε ούτε ευρώ με αποτέλεσμα εκείνος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Άλλωστε, όπως ανάφερε στην αίτησή του, είχε καταβάλει και άλλα 20.000 ευρώ για την αποπεράτωση του σπιτιού και πλέον τα ήθελε πίσω.

Τελικά, ο 40χρονος δικαιώθηκε και το δικαστήριο υποχρέωσε την πρώην πεθερά του να του επιστρέψει τα χρήματα που ζητούσε και μάλιστα έντοκα από το Φεβρουάριο του 2003, οπότε της είχε καταθέσει το εξώδικο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ