Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Γνωστός τραγουδιστής ανταπέδωσε τη φιλοξενία… με κλοπή!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γνωστός τραγουδιστής ανταπέδωσε τη φιλοξενία… με κλοπή!

Μακριά… χέρια είχε ένας δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, αδελφός επίσης πασίγνωστης τραγουδίστριας, που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή για κλοπή σε βάρος 41χρονου.

Ο τελευταίος υπέδειξε τον 34χρονο καλλιτέχνη Α.Δ. με καταγωγή από το Αγρίνιο, ως τον δράστη κλοπής ύψους 3.400 ευρώ στις 23 Ιουλίου 2017 μέσα από το σπίτι του στον Αλμυρό στο οποίο, όπως είπε, τον φιλοξενούσε για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 41χρονος, ο τραγουδιστής ο οποίος έχει βγάλει CD με διάσημη δισκογραφική εταιρεία και έχει γυρίσει video-clips με γνωστά μοντέλα και ηθοποιούς, ήταν φίλος του και τον φιλοξενούσε πολύ συχνά, όποτε εκείνος επισκεπτόταν τη Μαγνησία για να τραγουδήσει σε νυχτερινά μαγαζιά. Όμως, όπως κατάλαβε, καταχράστηκε τη φιλοξενία του αφού, εκτός από καλλίφωνος, είχε και άλλα… ταλέντα! Ο 41χρονος καταγγέλλων είπε πως, όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι, ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει μέσα από το χρηματοκιβώτιό του ποσό το οποίο άγγιξε τα 3.400 ευρώ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι έμπαιναν και άλλα άτομα πέραν του πελάτη του και πως ο 34χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει, καθώς δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα:

«Δεν είχε ανάγκη για να κλέψει ο κατηγορούμενος, καθώς έχει αρκετά. Η επαγγελματική πορεία του είναι καλή και έχει κάνει και δίσκο», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο συνήγορος, σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο».

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η υπερασπιστική του γραμμή δεν έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα ο εντολέας του να καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ