Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δικαστική «μάχη» για τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικαστική «μάχη» για τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Εν αναμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων βρίσκεται η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η οποία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά τραγουδιστή που φέρεται να έχει «κλέψει» το τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Αφορμή για τη διαμάχη αποτέλεσε η «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε», το οποίο διατείνεται πως του ανήκει ο τραγουδιστής Σπύρος Μακρής. Μόλις έλαβε γνώση η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ζήτησε αμέσως με προσωρινή διαταγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να κατέβει από την πλατφόρμα του κ. Μακρή στο YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον ίδιο, ο οποίος βέβαια επιμένει ότι το τραγούδι είναι δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για την πρώτη μάχη, η οποία έληξε υπέρ της πλευράς Παντελίδη.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρέθηκαν ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών, όπου συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν στις 6 Φεβρουαρίου οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή τους έγινε δεκτή, αλλά η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς επίκειται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ