Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη Ζαφειρόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών. Διακοπή για 1η Μαρτίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη Ζαφειρόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών. Διακοπή για 1η Μαρτίου

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών, με πρωταγωνιστές και κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η δίκη για την υπόθεση διεκόπη σήμερα για την 1η Μαρτίου 2019.

Η διακοπή δόθηκε καθώς παραιτήθηκε η συνήγορος του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού Κλοντιάν Λεκοτσάι! Ο κατηγορούμενος ζήτησε νέο συνήγορο ενώ ενημέρωσε το δικαστήριο πως συγκεντρώνει και έγγραφα για την υπόθεση.

“Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού” είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο με εμφανή ειρωνική διάθεση.

Το δικαστήριο κατόπιν σχετικής πρότασης του εισαγγελέα της έδρας, διέκοψε για την 1η Μαρτίου για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο νέος δικηγόρος του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός Ιμπραχίμ Μπραχιμαί ενημέρωσε το δικαστήριο επίσης με ειρωνικό στιλ πως :

“Τους κρατούμενους μάρτυρες έχουμε αποφασίσει να τους φέρουμε όλους μαζί μια ημέρα…. μακάρι να τους προστατεύσουν για να μην τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Ντούσα…” (πρόκειται για τον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα).

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φώναξε στους δημοσιογράφους: “Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ