Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Δύο χρόνια με αναστολή σε 30χρονο που παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του στο… νεκροταφείο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δύο χρόνια με αναστολή σε 30χρονο που παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του στο… νεκροταφείο

Είχε γίνει η «σκιά» της πρώην συντρόφου του και την ακολουθούσε  σε κάθε βήμα της. Ο 30χρονος άντρας από το Ηράκλειο της Κρήτης, νόμιζε ότι θα την «κατακτούσε» και πάλι, παρότι εκείνη φανερά και με κάθε τρόπο τον απέφευγε.

Έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους κι ο 30χρονος δεν σταματούσε να παίρνει στο… κατόπι τη νεαρή κοπέλα, η οποία όπου βρισκόταν τον έβλεπε συνεχώς μπροστά της.

Μία νύχτα όμως, την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε μαζί με μία φίλη της στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται δίπλα από νεκροταφείο,  είδε ξαφνικά μία σκιά να πετάγεται πίσω από ένα μνήμα και αμέσως να ξανακρύβεται.

Έντρομες οι δύο κοπέλες έτρεξαν να φύγουν, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive η κοπέλα κατάλαβε πως επρόκειτο για τον πρώην σύντροφό της, αφού δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του, μετά τον χωρισμό τους.

Λίγο αργότερα, οι δύο φίλες επέστρεψαν στο νεκροταφείο, μαζί όμως με αστυνομικούς οι οποίοι με φακούς στα χέρια άρχισαν να ψάχνουν ανάμεσα στα μνήματα. Ξαφνικά, είδαν έναν μαυροφορεμένο άνδρα να σηκώνεται από έναν τάφο και να το βάζει στα πόδια. Τον πρόλαβαν όμως και, αφού τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν.

Ο 30χρονος παραπέμφθηκε τελικά να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ