Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εξέδιδε την αδερφή της για να ξοφλήσει τα… εισιτήρια της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξέδιδε την αδερφή της για να ξοφλήσει τα… εισιτήρια της

Πιο ελαφρές από τις πρωτόδικες ήταν οι «καμπάνες» του Εφετείου στο ζευγάρι των μαστροπών που έβγαζαν «στο κλαρί» νεαρές γυναίκες με «βιτρίνα» ένα μπαρ στη Ρόδο. Μάλιστα, η 28χρονη Μολδαβή κατηγορουμένη είχε φτάσει στο σημείο να εξωθεί στην πορνεία ακόμα και τη… μεγαλύτερη αδελφή της και μια 17χρονη!

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου τους καταδίκασε για σωματεμπορία και μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και σε βάρος ανηλίκου, παράνομη οπλοκατοχή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, και επέβαλε στον 36χρονο Αλβανό ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 56.500 ευρώ, μειώνοντας κατά δυόμισι χρόνια την πρωτόδικη. Η σύντροφός του, με την οποία έχει ένα παιδί, καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών και τριών μηνών, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 έτη και έξι μήνες.

Η κόλαση του «Νιρβάνα»

Το παράνομο πορνείο στο μπαρ Νιρβάνα αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2016, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα δύο Μολδαβές, 32 και 24 χρόνων, και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η 32χρονη, που είναι αδελφή της 28χρονης συντρόφου του ιδιοκτήτη και «αφεντικό» του μπαρ, κατέθεσε ότι η αδελφή της την έφερε στην Ελλάδα για να εργαστεί, αλλά μαζί με τον Αλβανό φίλο της την έριξε στην πορνεία για να ξοφλήσει το ποσό των εισιτηρίων!

Την πλήρωναν με «ψίχουλα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η 32χρονη είχε έρθει σε ερωτική επαφή με περίπου 20 άνδρες, όμως η αδελφή της και ο φίλος της, την πλήρωναν με «ψίχουλα». Εκτός αυτού ο Αλβανός τη χτυπούσε με μεταλλικό γκλομπ όταν δεν υπάκουε! Οι άλλες δύο γυναίκες κατέθεσαν ότι εκπορνεύονταν οικειοθελώς, όμως έδιναν τα μισά στο ζευγάρι, αλλιώς «μιλούσε» το γκλομπ! Το «βαρύ χαρτί» των μαστροπών ήταν μια 17χρονη Ρουμάνα, που ικανοποιούσε ερωτικά τους πελάτες, μεταξύ αυτών και έναν ηλικιωμένο, ο οποίος πλήρωνε αδρά για την συγκεκριμένη κοπέλα

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ο Αλβανός δήλωσε… αλουμινάς που πήρε το μπαρ έναντι χρέους, ενώ η σύντροφός του ισχυρίστηκε ότι η αδελφή της την κατηγορεί επειδή αντιμετωπίζει… ψυχολογικά προβλήματα!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ