Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η κόκα από την ποθητή ηθοποιό στον γνωστό σεναριογράφο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η κόκα από την ποθητή ηθοποιό στον γνωστό σεναριογράφο!

Με πασίγνωστους ηθοποιούς και επιχειρηματίες αναμένεται να γεμίσει ο τέταρτος όροφος του Εφετείου της Αθήνας την Παρασκευή 11 Μαΐου, δικάσιμος για την οποία προσδιορίσθηκε η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών μέσω κοσμικού μαγαζιού του Κολωνακίου, που είχε αποκαλύψει το «Έθνος».

Παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες θα καθίσουν σε δύο περίπου εβδομάδες στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η υπόθεση συγκεντρώνει συνολικά 27 κατηγορουμένους, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Κόκα για “σελέμπριτις”

Η ιστορία χωρίζεται σε δύο σκέλη, με το πιο «λαμπερό» να τοποθετείται σε γνωστό εστιατόριο – μπαρ των Αθηνών, που λειτουργούσε στο Κολωνάκι απέναντι από κεντρικό ξενοδοχείο. Βασικός διακινητής εμφανίζεται 53χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να «έσπρωχνε» τα ναρκωτικά στους δημοφιλείς θαμώνες του μαγαζιού και όχι μόνο. Η δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που κατά πληροφορίες παραμένει άφαντος, οδήγησε σε μπλεξίματα και τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες του άλλοτε δημοφιλούς μαγαζιού.

Στην υπόθεση και πασίγνωστος Μυκονιάτης που ανέδειξε το νησί την δεκαετία του 1960

Το εστιατόριο – μπαρ ανήκε σε ετερόρρυθμη εταιρία με εταίρους έναν 41χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, γνωστός από τον γάμο του με ξανθιά σεξι παρουσία το 2014, έναν παρουσιαστή που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δημοφιλή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μια ηθοποιό με καριέρα το 80 και το 90, αλλά και τον γιο της. Οι δυο τελευταίοι δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εστίασης. Το Νοέμβριο του 2013 φαίνεται πως μπήκε στην επιχείρηση και ο 53χρονος που εμφανίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διακινούσε τα ναρκωτικά, με τη συνεργασία να καταλήγει τελικά σε καβγάδες και εξώδικα μεταξύ των συνεργατών.

Κωδικός: “Κράτηση για ένα άτομο”!

Κάπως έτσι η αρχική τετράδα των ιδιοκτητών κατέληξε -σύμφωνα με το βούλευμα που τους οδήγησε σε δίκη-  να κατηγορείται ότι από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, από κοινού, χωρίς να είναι τοξικομανείς, διέπραξαν το έγκλημα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών. Στο δικόγραφο περιγράφεται ότι:

«Εντός του καταστήματος στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως «κράτηση για ένα άτομο», «τραπέζι», «μπουκάλι»». Σε διαφορετική περίπτωση φρόντιζε ένας συνεργάτης του 53χρονου να τοποθετεί τις ναρκωτικές ουσίες στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ’ όπου και γινόταν η παραλαβή».

Από τις καταγραφές, ο 53χρονος εμφανίζεται να «σπρώχνει» τα ναρκωτικά άλλοτε οργώνοντας το Κολωνάκι με το ασημί του mini couper κι άλλες φορές έχοντας ως ορμητήριο του εστιατόριο στην ίδια περιοχή. Στο δικόγραφο ο 53χρονος εμφανίζεται να πουλά σε πασίγνωστο Μυκονιάτη επιχειρηματία, που ανέδειξε το νησί από την δεκαετία του 1960 και δημιούργησε μετέπειτα  γνωστούς χώρους διασκέδασης, ποσότητα 2 γραμμαρίων κοκαΐνης. Το Σεπτέμβριο του 2016, φέρεται με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού και μια από τις πιο ποθητές γυναίκες της χώρας, να πουλά σε επίσης γνωστό σεναριογράφο μεγάλων επιτυχιών, άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης. Ανάμεσα στους 27 κατηγορουμένους, αλλά και σε πρόσωπα που φέρονται απλώς να αγόρασαν ναρκωτικά χωρίς να φτάσουν στο ακροατήριο, βρίσκονται δεκάδες γνωστά πρόσωπα. Ωστόσο, μεταξύ των κατηγορουμένων θα βρεθεί η κοσμική σύζυγός γνωστού εμπόρου όπλων που έχει εμπλοκές με τη δικαιοσύνη, αλλά και 30χρονο μοντέλο, εστεμμένη το 2010 σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ