Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ισόβια σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της συζύγου του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ισόβια σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της συζύγου του

Σκηνές από το άγριο έγκλημα που είχε γίνει το Μάιο του 2015 αναβίωσαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας γυναίκας από τον σύζυγό της. Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη σε πρώτο βαθμό, αφού του είχαν αναγνωριστεί τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και του βρασμού ψυχικής ορμής.

Η 48χρονο καταγόταν από χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και ήταν παντρεμένη με τον 45χρονο, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Εκείνος είχε αποχωρήσει από το σπίτι τους, αφήνοντας πίσω εκείνη και τον 14χρονο γιο τους. Στο Εφετείο όμως, κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Η υπεράσπιση έκανε λόγο για μία γυναίκα που ήθελε να βγαίνει τα βράδια και να κάνει σχέσεις όπως και να φλερτάρει κάτι το οποίο δεν άντεχε ο κατηγορούμενος. Η πολιτική αγωγή περιέγραψε τον δράστη ως ένα άτομο που ήθελε να ασκεί εξουσία πάνω στο θύμα του. Είπε ακόμη πως και στο παρελθόν είχε διαπράξει απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαξιλάρι ενώ την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα 4 φορές.

Η οικογενειακή τραγωδία είχε αποκαλυφθεί όταν ο 14χρονος γιος του ζευγαριού επέστρεψε στο σπίτι του και ενώ προσπαθούσε να μπει μέσα δεν μπορούσε λόγω του ότι ο πατέρας του είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα.

Την ίδια ώρα η αδελφή του άνδρα κάλεσε την Αστυνομία, αφού δεν μπορούσε να τους βρει στο τηλέφωνο και όταν άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα της αιμόφυρτο τον άνδρα, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Πηγή: ant1news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ