Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Κάθειρξη 15 ετών σε 46χρονο που ασελγούσε σε βάρος της θετής κόρης του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κάθειρξη 15 ετών σε 46χρονο που ασελγούσε σε βάρος της θετής κόρης του.

Στη φυλακή επέστρεψε ο 46χρονος που κατηγορείται πως είχε ασελγήσει σε βάρος της θετής του κόρης, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 15 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 46χρονο από το Ηράκλειο της Κρήτης  ο οποίος από τις αρχές του 2015 μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2016, κάθε φορά που η σύζυγός του έλειπε  από το σπίτι,  έβρισκε την ευκαιρία, να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σκέψεις του, ασελγώντας  σε βάρος της θετής του κόρης η οποία ήταν τότε μόλις 15 ετών.

Οι φόβοι της μητέρας πως κάτι  περίεργο συνέβαινε με το σύζυγό της, δεν άργησαν να  επιβεβαιωθούν.  Για περίπου ενάμιση χρόνο, κατά τη διάρκεια της απουσίας της, τρεις φορές την εβδομάδα, ο 46χρονος φέρεται να έπειθε το κορίτσι να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Κεκλεισμένων των θυρών

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών,  όπως και πρωτοδίκως, με το δικαστήριο να κηρύσσει ένοχο το τον 46χρονο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, από  πρόσωπο οικείο, που συνοικεί με τον ανήλικο, καθώς και για αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του.

Ο ισχυρισμός του 46χρονου πως είχε  τη συναίνεση του κοριτσιού, δεν έπεισε τους δικαστές που του έδειξαν και πάλι το δρόμο για τη φυλακή, όπως ακριβώς είχε κάνει και το  πρωτοβάθμιο δικαστήριο,  το Μάιο του 2017, που τον είχε καταδικάσει  σε ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ