Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Και όπλα από τα… Jumbo στη δίκη για την επίθεση σε Καλλίτση -Χριστοπούλου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Και όπλα από τα… Jumbo στη δίκη για την επίθεση σε Καλλίτση -Χριστοπούλου

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με το παρελθόν αλλά και με τους συνηγόρους υπεράσπισης, όταν κατέθεσαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, για την αιματηρή επίθεση που δέχθηκαν το 2016.

Στην αναβίωση της αιματηρής επίθεσης που οδήγησε τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο, προχώρησε η τότε σύζυγός του και booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η κίνηση συνηγόρου να φέρει ψεύτικο όπλο μέσα στη δικαστική αίθουσα με στόχο την… αναπαράσταση της συμπλοκή προκάλεσε ένταση και κλάματα στη μάρτυρα αλλά και την αντίδραση του δικαστηρίου.

Από τη μία, ο συνήγορος ενος εκ των τριών κατηγορουμένων, υπέδειξε ένα όπλο σηκώνοντάς το ψηλά, και από την άλλη, ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας της έδρας μαζί με τον Πάνο Καλλίτση, να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση αυτή. Ήταν η στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου περιέγραφε πώς τον Ιανουάριο του 2016, στο γκαράζ του σπιτιού τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με άγνωστους άνδρες που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τον κομμωτή όταν επιχείρησε να αντισταθεί.

Έλενα Χριστοπούλου: Έπρεπε να το φέρνετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;

Συνήγορος: Όχι 0,99 από τα τζάμπο

Έλενα Χριστοπούλου: Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως…

Πρόεδρος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση η μάρτυρας τρέμει ολόκληρη.

Πάνος Καλλίτσης: Ντροπή σας…

Εισαγγελέας: Να σέβεστε κύριε συνήγορε

Το στιγμιότυπο δεν ήταν ωστόσο, το μοναδικό που προκάλεσε αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα. Αντίστοιχα, τη στιγμή που ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να γίνει αναπαράσταση των γεγονότων, η Έλενα Χριστοπούλου αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο της είπε: «Αν δεν είχε σωθεί από θαύμα θα τον φέρνετε από το νεκροταφείο για να κάνει την αναπαράσταση». Οι περιγραφές της οδήγησαν μάλιστα, στο σχόλιο του εισαγγελικού λειτουργού ότι «ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε… Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν έναν κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο».

Αλλά και τα λόγια του Πάνου Καλλίτση προκάλεσαν το σχόλιο της προέδρου, η οποία του είπε «από θαύμα σωθήκατε», όταν ο κομμωτής αναφέρθηκε στις σφαίρες που δέχθηκε. «Έχω φάει τρεις σφαίρες. Η πρώτη με βρήκε πάνω από το γόνατο. Του όρμησα από ένστικτο γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ήθελα να σώσω τον άνθρωπο μου… Με πυροβόλησε και στο άλλο πόδι και στη συνέχεια δίπλα στην καρδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ