Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Καμπάνα» σε δημοτικό Σύμβουλο που χτύπησε υπάλληλο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Καμπάνα» σε δημοτικό Σύμβουλο που χτύπησε υπάλληλο

Πρωτόδικη ποινή 6μηνης φυλάκισης με 3ετη αναστολή και 80 € έξοδα δικαστηρίου – την οποία χαρακτηρίζει «μερική δικαίωση» – στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, Ι. Μ., ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε τον Δημοτικό Υπάλληλο, Α.Α., όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη της νυν Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και εντεταλμένος υπεύθυνος τότε – την 10-01-2013 – για τη λειτουργία του “μικρού συνεργείου” της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε ώρα και χώρο εργασίας, «με ανεπίτρεπτο των καθηκόντων του τρόπο, επιτέθηκε και κτύπησε τον εργαζόμενο Α.Α.»

«Ύστερα από πέντε χρόνια ταλαιπωρίας και διώξεων του Α.Α από τη διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου να τον δικαιώσει σε πρώτο βαθμό, καταδικάζοντας  τις αυθαιρεσίες και τις ανάρμοστες συμπεριφορές των αιρετών σε βάρος των εργαζομένων», συμπληρώνει η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ, ασκώντας, παράλληλα, κριτική, στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου και τη στάση του για το γεγονός.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ