Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε ο Σουηδός που ασέλγησε σε βάρος 24χρονης στη Ρόδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταδικάστηκε ο Σουηδός που ασέλγησε σε βάρος 24χρονης στη Ρόδο

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ εγγύηση καταδικάστηκε 32χρονος Σουηδός από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου. Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν αυτή της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 24χρονης συμπατριώτισσάς του.

Ήταν 9 Ιουνίου του 2014 όταν μια παρέα Σουηδών όταν η 24χρονη βγήκε σε ένα μπαράκι στο Φαληράκι της Ρόδου μαζί με μια φίλη της προκειμένου να διασκεδάσουν. Εκεί συναντήθηκαν με μια παρέα συμπατριωτών τους και αποφάσισαν να συνεχίσουν όλοι μαζί τη βραδιά, πίνοντας μάλιστα σημαντικές ποσότητες αλκοόλ.

Τα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους, η 24χρονη βρέθηκε στο δωμάτιο του 32χρονου συμπατριώτη της όπου ο τελευταίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Την ίδια ημέρα το απόγευμα η 24χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν τον 32χρονο και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του Σουηδού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ απολογούμενος στην ανακρίτρια Ρόδου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε ότι είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών μαζί με την 24χρονη με αποτέλεσμα να μην θυμάται το παραμικρό από τα όσα φέρονται να έγιναν τον βράδυ εκείνο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ