Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κεχαγιόγλου για απαγωγή Λεμπιδάκη: «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους κι όχι αδικήματα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κεχαγιόγλου για απαγωγή Λεμπιδάκη: «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους κι όχι αδικήματα»

Τη συμπάθεια και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη εξέφρασε με δήλωσή του μετά τη διακοπή για την ερχόμενη Πέμπτη, της δίκης των φερομένων ως απαγωγέων του, ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο γνωστός δικηγόρος , που υπερασπίζεται δυο εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπερασπιζόμεθα ανθρώπους και όχι αδικήματα»:  

«Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου, η οποία ξεκίνησε σήμερα, διεκόπη δε για την ερχόμενη Πέμπτη 13.12.2018 και έχει ως αντικείμενο το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια παρόμοιο αδίκημα σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, αναμένεται να επιμερίσει ρόλους και να κατανείμει ευθύνες.

Πιστεύω και ελπίζω ότι θα αναδειχθούν οι ακριβείς συνθήκες και περιστάσεις της εμπλοκής του πρώτου εκ των εντολέων μου ιδιοκτήτη της επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς και η αθωότητα του δευτέρου εξ’ αυτών , εργαζομένου στην ίδια επιχείρηση), τους οποίους υπερασπίζομαι από κοινού με τον δικηγόρο Ηρακλείου, Χάρη Σφακιανάκη.

Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω τη συμπάθειά μου προς τον κύριο Μ. Λεμπιδάκη για την περιπέτειά του, καθώς και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του. Υπενθυμίζω ότι υπερασπιζόμεθα ανθρώπους και όχι αδικήματα.»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ