Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Στο εδώλιο ο 44χρονος που πυροβόλησε συγγενή του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρήτη: Στο εδώλιο ο 44χρονος που πυροβόλησε συγγενή του

Άνοιξε η αυλαία της υπόθεσης του πυροβολισμού έπειτα από καβγά, ενός 46χρονου από τον 44χρονο συγγενή του τον περασμένο Μάιο στην Κρήτη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου με τον 44χρονο κατηγορούμενο να αρνείται πως είχε σκοπό να τραυματίσει τον συγγενή του ισχυριζόμενος πως το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στον καυγά. Ακολούθησαν οι πρώτες καταθέσεις μαρτύρων, αλλά τελικά το δικαστήριο διέκοψε για την 13η Φβρουαρίου.

Αφορμή για να βρεθούν οι δύο συγγενείς στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στάθηκε η νύχτα της 18ης Μαΐου του 2018, όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας και άρχισαν να λογομαχούν έντονα με αφορμή κτηματικές διαφορές που είχαν. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο 44χρονος έβγαλε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τον συγγενή του στα πόδια και τράπηκε σε φυγή.

Ο 46χρονος αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη για χειρουργική επέμβαση. Την ίδια ώρα, οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 44χρονου τον οποίον τελικά συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα. Σημειώνεται, πως ο 44χρονος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ