Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Λήστεψε για να κάνει… άμβλωση (!) η σύντροφός του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λαμία: Λήστεψε για να κάνει… άμβλωση (!) η σύντροφός του

Μια απίθανη περίπτωση ληστείας εκδικάστηκε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας. Ο κατηγορούμενος τον Σεπτέμβριο του 2016, μπήκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Καμένα Βούρλα, όπου απειλώντας με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια της αφαίρεσε φάκελο που περιείχε 5.000 ευρώ.

Αν και η ιστορία μέχρι εδώ θυμίζει μια κλασσική ληστεία, οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο προκάλεσαν γέλια στο ακροατήριο. Ο επίδοξος ληστής φόρεσε αυτοσχέδια μάσκα, η οποία δεν έκρυβε το πρόσωπό του και αναγνωρίσθηκε αμέσως από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος! Εκείνη δε, τον αναγνώρισα αμέσως αφού πρόκειται για γείτονά της στην ίδια πολυκατοικία!

Η συνέχεια είναι απολαυστικότερη, καθώς ο ίδιος υποστήριξε ότι επιχείρησε να αρπάξει τα χρήματα προκειμένου να κάνει άμβλωση η γυναίκα με την οποία είχε σχέση και ήταν παντρεμένη με άλλον. Μάλιστα, κατά τη σύλληψη του οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, βρήκαν τα 4.500 από τα 5.000 ευρώ καθώς όπως είπε τα υπόλοιπα τα χάλασε για να μπορέσει η «παντρεμένη» να κάνει την άμβλωση.

Το δικαστήριο, όπως ήταν λογικό, είδε την σοβαρή πλευρά της ιστορίας, αφού απείλησε άνθρωπο με μαχαίρι και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, ενώ του επέβαλλε για την οπλοκατοχή άλλους 5 μήνες με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ