Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μία… βεβαίωση πριν την αθώωση ο Νεκτάριος Σφυράκης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μία… βεβαίωση πριν την αθώωση ο Νεκτάριος Σφυράκης

Στο τέλος της δικαστικής του περιπέτειας φαίνεται πως βρίσκεται ο Νεκτάριος Σπυράκης, ο οποίος κατηγορείται για ρευματοκλοπή.

Ο γνωστός τραγουδιστής για τις επιτυχίες του τη δεκαετία του ‘90 έχει από καιρό ξεκινήσει την αποπληρωμή του ποσού των 2.500 ευρώ που εμφανίζεται να είναι η συνολική οφειλή του προς τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι, όταν πριν λίγο καιρό προσδιορίστηκε η υπόθεσή του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για το αδίκημα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατ’ εξακολούθηση, το δικαστήριο ανέβαλε προκειμένου να προσκομιστεί από πλευράς του κατηγορούμενου καλλιτέχνη μία βεβαίωση για την εξόφληση του ποσού μέσω ρύθμισης.

Ήδη άλλωστε από το 2017, όταν έφτασε η υπόθεση στο ακροατήριο, είχε γίνει γνωστό πως η ρύθμιση του χρέους αφορούσε 14 ισόποσες δόσεις, τις οποίες ο κατηγορούμενος όφειλε να καταβάλει έως τις 19 Νοεμβρίου του 2018. Μάλιστα, η συνήγορός του είχε υποστηρίξει τότε πως εξ αρχής ο Νεκτάριος Σφυράκης είχε πληρώσει το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο υπερκάλυπτε την πρώτη δόση.

Ο 50χρονος τραγουδιστής σήμερα εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, ενώ με το πρώην μοντέλο Στέλλα Φιλίππου έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Όπως έχει υποστηρίξει στο παρελθόν σε συνέντευξή του, «προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος και εργάζομαι χωρίς εμμονές, αναλογιζόμενος πάντα την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στη γυναίκα μου, εν μέσω μιας απίστευτα σκληρής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ