Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι τριγωνικές σχέσεις, η 23χρονη και η φυλακή με… συμπρωταγωνιστή της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι τριγωνικές σχέσεις, η 23χρονη και η φυλακή με… συμπρωταγωνιστή της!

Οι τριγωνικές σχέσεις που είχε που είχε 23χρόνη φοιτήτρια οποία είχε αδυναμία στους μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνην άνδρες όπλισε το χέρι 40χρόνου σωφρονιστικού υπαλλήλου με τον οποίο είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις να φονεύσει με περίστροφο, τον άνθρωπο με τον οποίο προηγούμενα είχε σχέση επί τρία χρόνια.

Η κατάληξη της ιστορίας αυτής ήταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος να καταδικαστεί σε κάθειρξης 21 ετών και η φοιτήτρια σε κάθειρξη 15 ετών, ως συνεργός.

Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν ως αβάσιμες τις αναιρέσεις των καταδικασθέντων

Πάντως, και οι δύο άσκησαν αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά τις καταδικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, αλλά οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν την εφετειακή απόφαση, απορρίπτοντας ως αβάσιμες τις αναιρέσεις των δύο καταδικασθέντων.

Η 23χρόνη πέτυχε στο Πανεπιστήμιο, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία, εργαζόταν ως πωλήτρια και συγχρόνως παρέδιδε μαθήματα γαλλικής γλώσσας. Ήταν παιδί οικογένειας οικονομικών μεταναστών. Οι γονείς της εργαζόντουσαν και προσπαθούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους και να τους παρέχουν τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή.  

Αντίθετα, η 23χρόνη ήθελε να ντύνεται ακριβά, να διασκεδάζει, αλλά  και γενικά να ζει μ’ ένα τρόπο τελείως διαφορετικό από εκείνον των γονιών και των αδελφών της.

Αδυναμία στους μεγαλύτερους άνδρες

Σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση, είχε αδυναμία στους μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες. Μάλιστα η μητέρα της αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε ότι είχε σχέση με νεωκόρο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνη, ενώ όλες οι περιστασιακές ερωτικές σχέσεις ήταν πάντα με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Σε ηλικία 20 ετών σύναψε σχέση με μεγαλύτερης ηλικίας άτομο, το οποίο της ικανοποιούσε κάθε επιθυμία της. Μάλιστα, τόσο η μητέρα της, όσο και τα αδέλφια της δεν αποδέχονταν τη σχέση αυτή, αφ’ ενός λόγω της διαφοράς ηλικίας και αφ’ ετέρου λόγω του διαφορετικού τους πνευματικού επιπέδου.

Όπως, αναφέρεται στην αρεοπαγιτική απόφαση το άνδρας αυτός «της έδειχνε αρρωστημένη αδυναμία, έχοντας προσκολληθεί σ’ αυτήν, η οποία είχε οικονομική κυρίως εξάρτηση από εκείνον που τον απομυζούσε με κάθε τρόπο».

Θα έπρεπε να της ικανοποιεί κάθε επιθυμία της

Η φοιτήτρια «ήθελε να του δείχνει με κάθε τρόπο ότι στη σχέση τους θα ήταν εκείνη που έκανε ότι ήθελε και εκείνος θα έπρεπε να της ικανοποιεί κάθε επιθυμία της, κάτι που το αποδεχόταν όπως αποδεικνύεται σαφώς από το “ιδιωτικό συμφωνητικό” που υπέγραψαν και οι δύο στο οποίο μεταξύ άλλων απερίγραπτων, ανέφερε ότι ο “σκλάβος”(το θύμα) έπρεπε να την αποκαλεί “αφέντρα” και συγχρόνως να τονίζει την μεταξύ τους διαφορά σε πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο».

 Σε άλλο σημείο η απόφαση αναφέρει για την φοιτήτρια:

«Ανασφαλές και κομπλεξικό άτομο επιθυμούσε την γρήγορη οικονομική και κοινωνική άνοδό της. Έπαιζε με τα συναισθήματα των άλλων και είχε πλήρη συνείδηση για τις πράξεις της».

¨Έτσι, όταν γνώρισε τον σωφρονιστικό υπάλληλο, συνήψε αμέσως ερωτικές σχέσεις μαζί του, ενώ του έλεγε ψέματα ότι είχε χωρίσει με τον προηγούμενο δεσμός της παρ΄ ότι εκείνος την πίεζε και την παρακαλούσε να επιστρέψει, όπως έλεγε.

Στο τριγωνικό αυτό παιχνίδι και ενώ η 23χρόνη δεν είχε ξεκαθαριστεί  με ποιόν από τους δύο άνδρες θα είναι, ένα βράδυ, μετά από διασκέδαση με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι που έμενε ο προηγούμενος δεσμός της.

Έτσι, μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα η φοιτήτρια υπέδειξε στον σωφρονιστικό υπάλληλο πως θα πάνε στο σπίτι του δήθεν παλαιού δεσμού της. Μόλις έφτασαν του τηλεφώνησε για να της ανοίξει την πόρτα της εισόδου.

Στο σπίτι μπήκε πρώτα εκείνη και ακολούθησε ο σωφρονιστικός. Σύμφωνα με τους δικαστές, σκοπός της επίσκεψης ήταν να αποδεχθεί ο πρώην μπροστά στον 23χρόνη ότι εκείνη έχει επιλέξει να είναι πλέον με τον σωφρονιστικό, ώστε να πάψει να τους ενοχλεί, όπως εκείνη του έλεγε ψευδώς.

Έβγαλε το πιστόλι και τον σκότωσε

Ο πρώην όταν είδε τον νυν δυσαρεστήθηκε και ακολούθησε μεταξύ τους λεκτικό επεισόδιο, ενώ τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι του. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, «θέλοντας να δείξει την υπεροχή του μπροστά στην 23χρόνη και χωρίς να έχει προκληθεί από τον πρώην» έβγαλε το πιστόλι που παράνομα είχε πάντα μαζί του και τον πυροβολισμό, σχεδόν εξ επαφής στο δεξιό πάνω μέρος της κοιλιάς. Το θύμα έπεσε νεκρό στο χωλ του σπιτιού του, καθώς η σφαίρα επέφερε ρήξη της αριστερής λαγονίου αρτηρίας.

Κατόπιν αυτών, ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξης 21 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία και η 23χρόνη σε κάθειρξη 15 ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ