Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ο  «Τζούλιαν», το ροζ βίντεο και η 67χρονη επιχειρηματίας από τα Δωδεκάνησα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο  «Τζούλιαν», το ροζ βίντεο και η 67χρονη επιχειρηματίας από τα Δωδεκάνησα.

Πλήρωσε ακριβά την  κρυφή ερωτική της σχέση μία 67χρονη επιχειρηματίας από τα Δωδεκάνησα  η οποία, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα εκβιασμού από 54χρονη μεσίτρια και το γιο της οι οποίοι την απειλούσαν πως θα δημοσιοποιούσαν στο διαδίκτυο ροζ βίντεο από τις προσωπικές της στιγμές, προκειμένου να της αποσπούν χρήματα.

Η 67χρονη επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο, αναγκάστηκε να υποκύψει στον εκβιασμό, από το φόβο  πως θα πραγματοποιούνταν οι απειλές τους, καταβάλλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να αποφύγει το διασυρμό..

Η καταγγελία της ωστόσο έφερε την υπόθεση στη  Δικαιοσύνη και η 54χρονη μεσίτρια με τον 36χρονο γιο της βρέθηκαν κατηγορούμενοι, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου  Κακουργημάτων  Δωδεκανήσου.

Από την “ερωτική σχέση” στο δικαστήριο

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από το 2008 η 54χρονη είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την επιχειρηματία  συγκεντρώνοντας πληροφορίες για την προσωπική και την οικονομική της κατάσταση. Το Σεπτέμβριο του 2011, ο 36χρονος γιος της 54χρονης, προσέγγισε την επιχειρηματία αφού της παρουσιάστηκε ως  Ελληνοϊταλός με τα στοιχεία «Τζούλιαν Κέι». Ο 36χρονος άρχισε να απειλεί την επιχειρηματία ότι θα απαγάγει το γιο της και θα σκοτώσει την κόρη της και τα εγγόνια της, αφήνοντας να εννοηθεί με τις εκφράσεις του ότι ανήκει στην ιταλική «μαφία». Της είπε μάλιστα πως διαθέτει βίντεο από τις συνευρέσεις της  με τον  παντρεμένο εραστή της  από τη Ρόδο και ότι είχε πρόθεση να αναρτήσει το βίντεο στο διαδίκτυο. Σε μία από τις συναντήσεις τους, της  επέδειξε και το όπλο που έφερε, για να αντιληφθεί η 67χρονη πως ό,τι της έλεγε το εννοούσε.

Με αυτό τον τρόπο, οι  κατηγορούμενοι φέρονται να  εξανάγκασαν την επιχειρηματία να τους καταβάλει σε μετρητά και επιταγές ποσό περίπου 480.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», μάνα και γιος φαίνεται ότι πήραν επίσης έναντι εξόφλησης επιταγών και συναλλαγματικών, που δεν είχαν εξοφληθεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes και χρυσά κοσμήματα.

Μοχλός πίεσης το βίντεο

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 67χρονη επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι είχε φιλική σχέση με  την 54χρονη και τυχαία  διαπίστωσε, όταν βρήκε την ταυτότητά του, ότι το άτομο που την εκβίαζε ήταν ο γιoς της.  Ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε διότι απειλήθηκε με τη δημοσιοποίηση βίντεο και τους κατέβαλε  τεράστια ποσά προκειμένου να μην μαθευτεί το γεγονός στον εν διαστάσει σύζυγό της και στον οικογενειακό της κύκλο. Υποστήριξε  επιπλέον ότι υπήρξε σχετικό με τη σχέση της δημοσίευμα σε εφημερίδα  και ότι η 54χρονη τηλεφώνησε στο σύζυγό της για να το διαβάσει στο πλαίσιο του εκβιασμού.

Απολογούμενη, η  54χρονη αρνήθηκε όσα της αποδίδονται, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είχε δανειστεί χρήματα προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την 67χρονη. Απών από το δικαστήριο ήταν ο  36χρονος ο οποίος προανακριτικά είχε πει ότι γνώριζε την  67χρονη ως  φίλη της μητέρας του και για αυτό την επισκεπτόταν. Όσο για το «Τζούλιαν» ισχυρίστηκε πως η 67χρονη του έλεγε ότι μοιάζει με έναν ηθοποιό. Αρνήθηκε δε ότι οπλοφορεί  και πως  γνωρίζει λεπτομέρειες για τις οικονομικές διαφορές της μητέρας του με την 67χρονη.

Πρωτοδίκως πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών ο καθένας, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι έως τη δίκη τους σε δεύτερο βαθμό, με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ