Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Πάτρα: Εννέα χρόνια κάθειρξη στον σάτυρο της παιδικής χαράς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Εννέα χρόνια κάθειρξη στον σάτυρο της παιδικής χαράς

Την ποινή της 9ετους καθείρξεως και της πενταετούς αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας σε έναν 67χρονο για τα αδικήματα της ασέλγειας και της αποπλάνησης δύο ανήλικων κοριτσιών.

Κατά το κατηγορητήριο, τα δύο ανήλικα κοριτσάκια έπαιζαν στην παιδική χαρά που βρισκόταν δίπλα στο σπίτι του κατηγορούμενου. Εκείνος τις προσέγγιζε με προσφέροντάς τους κεράσια. Οι μικρές των πλησίαζαν κι εκείνος τις θώπευε και τις φιλούσε.

Σε πρώτο βαθμό 67χρονος από την Αιγιάλεια είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 9 μηνών. Ωστόσο, έπειτα από έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών η υπόθεση εξετάσθηκε και από ανώτερο δικαστήριο, το οποίο τελικά του επέβαλλε βαρύτερη ποινή.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, τόνισε ότι ένα φιλί, δεν συνιστά ασελγή πράξη, ζητώντας την αναγνώριση ελαφρυντικών λόγω του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής στις φυλακές όπου κρατείται. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά επιβάλλοντας τελικά βαρύτερη ποινή στον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ