Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του και ο πελάτης καταδικάστηκε σε διπλάσια χρόνια φυλακή!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του και ο πελάτης καταδικάστηκε σε διπλάσια χρόνια φυλακή!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον 42χρονο που εξέδιδε το ανήλικο παιδί του από την ηλικία των 10 χρόνων και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια (!) αλλά… βαρύτερος στον 68χρονο συνταξιούχο, που συνευρίσκονταν μαζί της έναντι ευτελούς αμοιβής…

Στον 68χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ, ενώ ο 42χρονος πατέρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών -του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου έκρινε τους κατηγορούμενους ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλύμνου μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του 42χρονου τον Αύγουστο του 2017.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την κόρη του στον 68χρονο έναντι αμοιβής από 5 έως 20 ευρώ την φορά (!) από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και στις 16 Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 68χρονο στους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλύμνου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ