Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους βιαστές της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους βιαστές της!

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια δυο ανδρών τους οποίους κατήγγειλε ότι την βίασαν, βρέθηκε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους μια 28χρονη μπαργούμαν και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, στην δίκη που έγινε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Το δικαστήριο επέβαλε τελικά ποινή κάθειρξης εννέα ετών στον έναν από τους δύο Έλληνες που αντιμετώπιζε την κατηγορία του βιασμού και στον δεύτερο ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για την κατηγορία της απλής συνέργειας, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Πρωτόδικα, είχαν καταδικαστεί και οι δύο σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών ο καθένας.

Στιγμές φρίκης

Η 28χρονη γυναίκα, περιέγραψε στο δικαστήριο τις φρικτές στιγμές που έζησε το μοιραίο βράδυ του Ιούλιο του 2015, όταν εργαζόταν σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κατάθεσή της, οι δύο άνδρες που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο σπίτι της, λίγο έξω από την πόλη. Όμως, θέλησαν πρώτα να φάνε κάτι και επειδή τα μαγαζιά ήταν κλειστά εκείνη την ώρα πήγαν για κρέπες στην Πάτρα. Στην επιστροφή, σταμάτησαν σε ένα πλάτωμα. Τότε ο ένας βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς την θάλασσα, ενώ ο άλλος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Στην απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι έγινε βιασμός και επικαλέστηκαν τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχαν καταναλώσει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ