Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Πυροσβέστης «πλήρωσε» με 30 μήνες φυλακή τον εκβιασμό σε 44χρονη παντρεμένη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πυροσβέστης «πλήρωσε» με 30 μήνες φυλακή τον εκβιασμό σε 44χρονη παντρεμένη!

Με 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή «πλήρωσε» 45χρονος υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής τον εκβιασμό σε βάρος μιας παντρεμένης 44χρονης στη Χαλκίδα, από την οποία ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της τον παράνομο δεσμό της με επιχειρηματία της περιοχής!

Aνακάλυψε τυχαία τη… διπλή ζωή της

Ο πυροσβέστης ανακάλυψε τυχαία τη… διπλή ζωή της εντυπωσιακής γυναίκας κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη το 2014! Όταν ο ίδιος έφτασε στο φλεγόμενο κτίριο συνειδητοποίησε πως την ώρα της φωτιάς μέσα στην επιχείρηση βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και η ερωμένη του, η οποία δεν ήταν άλλη από την 44χρονη παντρεμένη.

Τότε εκείνος αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία για…. εύκολο χρήμα και να εκμεταλλευτεί την εξωσυζυγική της σχέση! Λίγες ημέρες μετά τη φωτιά επικοινώνησε με την σύζυγο και άρχισε να της ζητά χρήματα προκειμένου να μην αποκαλύψει το ροζ μυστικό της. Η τότε 39χρονη γυναίκα προκειμένου να μην μάθει ο άνδρας της για τις ερωτικές συναντήσεις της με τον επιχειρηματία, ενέδωσε αρχικά στον εκβιασμό πληρώνοντας το ποσό των 1.200 ευρώ στον πυροσβέστη για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Aνέβασε και άλλο την… ταρίφα

Όμως μετά από λίγο καιρό ο άπληστος υπαξιωματικός ανέβασε και άλλο την… ταρίφα ζητώντας της εκβιαστικά ακόμη 6.000 ευρώ! Η ίδια τότε κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τη μέγγενη που της είχε στήσει ο 45χρονος και αποφάσισε να μιλήσει στην Αστυνομία, αποκαλύπτοντας τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια οι έμπειροι άνδρες της Ασφάλειας έστησαν επιχείρηση προκειμένου να συλλάβουν τον υπαξιωματικό της Πυροσβεστικής, βάζοντας τέλος στον κύκλο των εκβιασμών.

Έτσι, λίγες μέρες μετά, η γυναίκα, ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών συναντήθηκε μαζί του στη Χαλκίδα και του ζήτησε να πάνε με το αυτοκίνητο του στην Αρτάκη, για να βγάλει από ΑΤΜ τράπεζας τα χρήματα που της είχε ζητήσει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Μόλις έφτασαν, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και όταν ξαναγύρισε από την τράπεζα, του άφησε στο κάθισμα έναν φάκελο με προσημειωμένα 700 ευρώ. Αμέσως οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο σταμάτησαν τον πυροσβέστη και τον συνέλαβαν ενώ κατάσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το κινητό τηλέφωνό του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το eviazoom.gr,  τόσο προανακριτικά όσο και ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Χαλκίδας, όπου διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες η δίκη του για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και και της εκβίασης αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του. Οι δικαστές ωστόσο ακούγοντας με προσοχή τις μαρτυρικές καταθέσεις και αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό τον έκριναν ένοχο καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στην έφεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ