Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

“Σε δέκα λεπτά θα πεθάνεις!” – Άρχισε η δίκη των κατηγορούμενων ληστών για το κάψιμο 86χρόνης με το σίδερο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Σε δέκα λεπτά θα πεθάνεις!” – Άρχισε η δίκη των κατηγορούμενων ληστών για το κάψιμο 86χρόνης με το σίδερο!

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 86χρονη, Δέσποινα Σκούρτη, στις 25 Οκτωβρίου του 2017 όταν στο σπίτι της στη Κυψέλη εισέβαλαν ληστές περιέγραψε στην κατάθεση της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Η 86χρόνη γυναίκα βρέθηκε στο έλεος των ληστών οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της, την χτύπησαν και άρχισαν την απειλούν για να τους πει που είχε κρυμμένες τις οικονομίες της. Όταν εκείνη δεν τους έλεγε πήγαν στην αποθήκη, πήραν το σίδερο και άρχισαν να την καίνε. «Του λέω, δεν έχεις μάνα;  Φώναζα και όσο φώναζα, εκείνος έμπηγε πιο πολύ στο σίδερο στο χέρι μου» περιέγραψε η γυναίκα στην κατάθεση της. Όπως ανέφερε την έκαψαν στο πόδι, και στο χέρι και στο στήθος ενώ τα σημάδια είναι ακόμη στο σώμα της.

Μάλιστα της έδωσαν και μία μπουνιά και να για να μην λιποθυμήσει της έριξαν ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο. Την ώρα που φεύγανε, της είπαν: « Σε 10 λεπτά θα πεθάνεις».

Η μάρτυρας δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κάποιον από τους ληστές, ωστόσο, όπως είπε στο δικαστήριο ήταν αλλοδαποί.

Η αστυνομία συνέλαβε 7 άτομα, Γεωργιανής καταγωγής, τρεις από τους οποίους φέρονται ως οι δράστες της ληστείας σε βάρος της 86χρονης, οι οποίοι όμως, αρνούνται την κατηγορία. «Από τότε δεν κοιμάμαι καθόλου, φοβάμαι ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι» είπε η 86χρονη.

Η δίκη των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ