Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για την απαγωγή Λεμπιδάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Στις 14 Φεβρουαρίου αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πλέον απομένει η κρίση του δικαστηρίου που θα αποφασίσει την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.

Την Παρασκευή αγόρευσαν οι τρεις τελευταίοι συνήγοροι ενώ υπήρξε κι ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δικηγόρο, Δ. Βέρρα – που υπερασπίζεται τον 45χρονο επιχειρηματία – και ενός κατηγορουμένου. Η αναφορά του δικηγόρου του κ. Λεμπιδάκη στον 23χρονο κατηγορούμενο που κάθεται στο εδώλιο για την πολύκροτη υπόθεση, προκάλεσε την απάντηση του τελευταίου με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φραστικού επεισοδίου, που έληξε γρήγορα με την παρέμβαση της έδρας.

Με το τέλος των αγορεύσεων το δικαστήριο διέκοψε για τις 14 Φεβρουαρίου, όπου και θα ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια η εισαγγελέας της έδρας θα προτείνει για όσους κρίθηκαν ένοχοι, τις ποινές που θα πρέπει να επιβληθούν, με το δικαστήριο να έχει τον τελευταίο λόγο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ