Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια για ένα… γιούκα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα δικαστήρια για ένα… γιούκα!

Σε μία συνεχή δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε από μερικά …γιούκα και έχει καταλήξει σε εμφύλιο, έχουν επιδοθεί οι ιδιοκτήτες μιας πολυκατοικίας. Αγωγές και μηνύσεις, που φτάνουν στη Δικαιοσύνη πολλές φορές απασχολώντας τη από σημαντικότερα ζητήματα, έχουν κατατεθεί από όλες τις πλευρές, με αποτέλεσμα όλοι να βρίσκονται τακτικά στα δικαστήρια.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο ιδιοκτήτες ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, αυτή τη φορά εξαιτίας ενός φρεατίου της αποχέτευσης, περιέγραψαν διάφορα ευτράπελα που τους έχουν οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με το μάρτυρα που κατέθεσε υπέρ της εναγόμενης -και οι δύο είναι γείτονες της ενάγουσας- η αφορμή ήταν οι επισκευές στο εν λόγω φρεάτιο.

Ιδιοκτήτρια “σεκιουριτάς”!

«Η ενάγουσα συνεχώς βάζει προσκόμματα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Κάθε φορά που κάποιος έμπαινε στην πολυκατοικία, η κυρία κατέβαινε στην εξώπορτα και τον ρωτούσε ποιος είσαι, γιατί μπαίνει και τι θες! Υπάρχουν ένορκες βεβαιώσεις άλλων συνιδιοκτητών που το επιβεβαιώνουν» υποστήριξε.

Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη αγωγή δεν ήταν η μόνη. Είδε έχει συζητηθεί μία άλλη που αφορά τα γιούκα που η ενάγουσα διατηρεί στο μπαλκόνι της. Συγκεκριμένα, είπα:

«Το είχε κάνει ζούγκλα! Είχε γιούκα παντού. Και αυτά μεγάλωσαν και ανέβηκαν στον πάνω όροφο, θα έβγαζε κανείς κανένα μάτι. Όμως εκείνη απαγόρευε στον κηπουρό να τα κόψει με απειλές. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αγωγή για να δικαιωθούμε». 

Από την πλευρά της, η ενάγουσα αρνήθηκε ότι βάζει προσκόμματα σε διάφορες εργασίες, αν και στην κατάθεσής της δεν αναφέρθηκε στα γιούκα. «Δεν είμαι θεός ή βασιλιάς. Οι πολεοδομικές υπηρεσίες αποφασίζουν για κάποια ζητήματα, όχι εγώ» είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ