Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στη φυλακή 30χρονη που παρίστανε τη μάνατζερ της Πάολα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη φυλακή 30χρονη που παρίστανε τη μάνατζερ της Πάολα!

Με φυλάκιση τριών ετών «πλήρωσε» μία από τις απάτες που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει  30χρονη στην Κύπρο η  οποία εμφανιζόταν ως μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών που αναλάμβανε να κανονίσει τις εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες, στην Αγία Νάπα χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να σταθεί ιδιαίτερα τυχερή.  Αρχικά, η 30χρονη τηλεφώνησε στο μαγαζί για να κλείσει τραπέζι για 10 άτομα, μια νύχτα που θα εμφανιζόταν κάποιος γνωστός καλλιτέχνης. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου ζήτησε ως προκαταβολή 1500 ευρώ, αλλά αντί να πληρωθεί πλήρωσε και 5000 από τη τσέπη του.

Η 30χρονη όταν πήγε για να διευθετήσει τη προκαταβολή για το τραπέζι, έπεισε τον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να κανονίσει την εμφάνιση της Πάολα, στο νυχτερινό κέντρο,  με 16000 ευρώ για ένα βράδυ. Κατάφερε μάλιστα  και πήρε ως προκαταβολή 5000 ευρώ. Κατάφερε μάλιστα να μην πληρώσει τελικά ούτε καν την προκαταβολή για το τραπέζι που είχε κλείσει. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και εξαφανίστηκε.

Με αυτό τον τρόπο η 30χρονη φέρεται πως είχε αποσπάσει χιλιάδες ευρώ από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, καθώς εκκρεμούν σε βάρος της πολλές  ακόμη  δικογραφίες για απάτη για τις οποίες θα πρέπει να δικαστεί στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ