Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Στις 16 Νοεμβρίου δικάζεται ο παππούς για το bullying σε συμμαθητή της εγγονής του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις 16 Νοεμβρίου δικάζεται ο παππούς για το bullying σε συμμαθητή της εγγονής του

Σε περίπου δέκα μέρες θα βρεθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές ο ηλικιωμένος άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου.

Μια διαμαρτυρία της εγγονής του 66χρονου για έναν συμμαθητή της που την κοροϊδεύει στο σχολείο, ήταν αρκετή προκειμένου ο παππούς της, κατά την παραλαβή της από το σχολείο, να επιτεθεί στο αγόρι, βρίζοντας και απειλώντας το, σύμφωνα με την κατηγορία.

Οι γονείς του παιδιού μήνυσαν τον 66χρονο για την επιθετική συμπεριφορά του ισχυριζόμενοι ότι η εγγονή του κατηγορουμένου είναι εκείνη που προκαλεί συνεχώς προβλήματα στο αγόρι.

Ο 66χρονος άνδρας, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς του αγοριού επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Νοεμβρίου καθώς το δικαστήριο έκρινε απαραίτητη την παρουσία εκπροσώπων της σχολικής μονάδας όπου φοιτούν τα δύο παιδιά, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έγινε η επίθεση του ηλικιωμένου σε βάρος του αγοριού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ