Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στο εδώλιο ξανά ο δολοφόνος του Σιργιανίδη – Θύμα ο τότε σύντροφος της Αγάπης του Next Top Model

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο ξανά ο δολοφόνος του Σιργιανίδη – Θύμα ο τότε σύντροφος της Αγάπης του Next Top Model
Το έγκλημα που συγκλόνισε το 2014 το Μενίδι και την Καλλιθέα αναβιώνει σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Θύτης ο Γιάννης Ζεϊτινίδης, σύντροφος τότε της νεαρής Αλεξάνδρας Τουρατζίδου. Θύμα ο 27χρονος Στάθης Σιργιανίδης, σύντροφος της αδελφής της Αλεξάνδρας, Αγάπης Τουρατζίδου, που έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων Next Top Model.

Η  αντιπάθεια, τα ναρκωτικά και η εγκατάλειψη

Το 2011 το θύμα γνώρισε την 17χρονη Αγάπη Τουρατζίδου κι έγιναν ζευγάρι. Λίγο καιρό αργότερα η νεαρή Αγάπη τον γνωρίζει στην οικογένειά της, που τον αγκαλιάζει αμέσως. Το ζευγάρι αρχίζει να κάνει παρέα με την αδελφή της Αγάπης, Αλεξάνδρα, που εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Ζειτινϊδη και είχαν αποκτήσει παιδί. Ο τελευταίος ήταν φανερό πως δεν συμπάθησε από το πρώτο λεπτό τον άτυχο Στάθη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της οικογένειας.
Τα δυο ζευγάρια δεν κάνουν παρέα. Η Αγάπη ζει στην Καλλιθέα με τον Στάθη και η Αλεξάνδρα σε γκαρσονιέρα στο στρατόπεδο Καποτά με τον Γιάννη και την κόρη τους. Τον Οκτώβριο του 2014 η Αλεξάνδρα αποφασίζει να εγκαταλείψει το Γιάννη, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη τους, καθώς η εμπλοκή του με ναρκωτικές ουσίες δεν την έβρισκε σύμφωνη.
Εκείνος αρνείται να το αποδεχτεί. Την ενοχλεί συνεχώς. Καλεί συνέχεια στο τηλέφωνο της, πότε την ικετεύει και πότε την απειλεί. Η Αλεξάνδρα θα αλλάξει τηλέφωνο και τότε εκείνος παίρνει την αδελφή της και τους γονείς της. Λίγο καιρό αργότερα την επισκέπτεται στη δουλειά της και απαιτεί να γυρίσει πίσω σε εκείνον, αλλά και να σταματήσει τη συναναστροφή με την αδελφή της και τον Στάθη, που θεωρεί πως την επηρεάζουν αρνητικά για εκείνον.
Στις 26 Απριλίου του 2014, η Αγάπη, η Αλεξάνδρα, ο Στάθης κι ένας φίλος του βγαίνουν για ποτό στη Γλυφάδα. Κατά τις 2 τα ξημερώματα το κινητό της Αγάπη χτυπάει ασταμάτητα. Ήταν ο Γιάννης που έψαχνε την Αλεξάνδρα. Η παρέα χάνει το κέφι της και αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι του Στάθη στην Καλλιθέα.
Ο καυγάς και οι 15 μαχαιριές
Οι δυο αδελφές μπαίνουν στο σπίτι και ο Στάθης προφασίζεται ότι θέλει να βρει μια καλή θέση πάρκινγκ. Μαζί με το φίλο του πάνε στο Μενίδι προκειμένου να ζητήσουν από το Γιάννη να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένεια.
Όταν έφτασαν ο Στάθης βγήκε από το αυτοκίνητο και ο φίλος τους έμεινε μέσα. Ακούστηκαν φωνές, έπεσαν μπουνιές και τελικά ο Στάθης δέχτηκε 15 μαχαιριές από κουζινομάχαιρο. Ο φίλος του έτρεξε και τον πήγε στο νοσοκομείο, όμως ήταν πια αργά. Ο Γιάννης Ζεϊτινίδης παραδόθηκε στις Αρχές δύο ημέρες αργότερα και ακόμη και σήμερα η οικογένεια καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από εκείνον μέσα από τη φυλακή.
Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ στην σημερινή διαδικασία φιλοδοξεί να «ρίξει» την ποινή του, κερδίζοντας κάποιο ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ