Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Στο εδώλιο 32χρονος για βασανιστήρια στην αγαπημένη του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο 32χρονος για βασανιστήρια στην αγαπημένη του!

Απίστευτη φρίκη βίωσε στα χέρια πρώην συντρόφου της μια νεαρή γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία υποστηρίζει ότι υποβλήθηκε σε πλήθος σωματικών βασανιστηρίων και ταπεινωτικής συμπεριφοράς.

Η Ντανιέλ Ντοντς, με καταγωγή από το Ρένφριουσαϊρ είχε καταγγείλει έντρομη στις Αρχές πριν λίγους μήνες, ότι ο πρώην αγαπημένος της εισέβαλε στο σπίτι της και την κράτησε επί ώρες αιχμάλωτη εκεί, χτυπώντας τη και απειλώντας τη να τη σκοτώσει.

«Στην αρχή με ακινητοποίησε στο καναπέ. Δεν μπορούσα να κουνηθώ γιατί κάθισε πάνω μου. Τότε ξεκίνησε να μου κάνει ερωτήσεις. Όταν μια απάντησή μου δεν τον ικανοποιούσε, μου χτυπούσε στο πρόσωπο. Κάποια στιγμή, του είπα κάτι και εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που πήρε μια κουβέρτα και την έβαλε στο πρόσωπό μου, κόβοντάς μου την αναπνοή» περιέγραψε στους αστυνομικούς τον περασμένο Νοέμβριο.

Λίγο αργότερα, ο 32χρονος Γκάρι ΜακΝιλ φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να έκοψε μεγάλες τούφες από τα μαλλιά της πρώην συντρόφου του, ζητώντας της μάλιστα να του πει αν της άρεσε το νέο της κούρεμα. Στη συνέχεια, αφού έβαλε την κοπέλα να περπατά στα τέσσερα και να παριστάνει γαυγίζοντας το σκυλί, της ξερίζωσε τις βλεφαρίδες και μεγάλο μέρος των φρυδιών της και την ανάγκασε να καταπιεί τις τρίχες.

«Είμαι σίγουρη ότι ήθελε να με σκοτώσει. Κάποια στιγμή που κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα εκείνος με πρόλαβε και άρχισε να με χτυπά μέχρι που έπεσα κάτω από τα χτυπήματα αναίσθητη» ανέφερε η γυναικά, που όταν συνήλθε κι εκείνος κοιμόταν, κατάφερε να ξεφύγει από εκείνον και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ο 32χρονος που θα καθίσει στο εδώλιο σε λίγες εβδομάδες, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «φαντασιοπληξίες» της πρώην συντρόφου του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ